Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Набавки (179)

Општи конкурсни услови за идејно архитектонско-урбанистичко решение за изградба на антенски систем за контрола и мониторинг на радиофреквенции на територијата на Република Македонија

Општи конкурсни услови за идејно архитектонско-урбанистичко решение за изградба на антенски систем за контрола и мониторинг на радиофреквенции на територијата на Република Македонија

icon 20110727_Јавен конкурс за изработка на идејно решение за антенски систем (439.69 kB 2011-07-27)

Конкурс за изработка на идејно решение за изградба на антенски систем за контрола и мониторинг на радиофреквенции на територија на Република Македонија

Конкурс за изработка на идејно решение за изградба на антенски систем за контрола и мониторинг на радиофреквенции на територија на Република Македонија.

icon 20110701_Конкурс за изработка на идејно решение за изградба на антенски систем (56.37 kB 2011-07-01)

Стратегија за развој на електрокомуникацискиот пазар преку работењето на Агенцијата за електронски комуникации

Subscribe to this RSS feed Notice: Undefined offset: 1 in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\html\pagination.php on line 18 Notice: Undefined offset: 1 in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\html\pagination.php on line 34 Notice: Undefined offset: 2 in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\html\pagination.php on line 34 Notice: Undefined offset: 3 in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\html\pagination.php on line 34 Notice: Undefined offset: 1 in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\html\pagination.php on line 18 Notice: Undefined offset: 1 in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\html\pagination.php on line 34 Notice: Undefined offset: 2 in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\html\pagination.php on line 34 Notice: Undefined offset: 3 in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\html\pagination.php on line 34

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на