Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Соопштение

Амбасадорот на Република Франција, Н. Е. Кристиан Тимоние, денес ја посети Агенцијата за Електронски комуникации (АЕК). На средбата директорот на АЕК, Сашо Димитријоски, го информираше амбасадорот за најновите случувања во областа на телекомуникацискиот сектор а беше разговарано и за можностите за поголемо присуство на францускиот бизнис во земјава. На состанокот беше истакната можноста за влез на трет мобилен мрежен оператор за која амбасадорот се заложи дека лично ќе се ангажира во таа насока.
 

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на