Notice: Undefined variable: GK_TEMPLATE_MODULE_STYLES in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\component.php on line 22 Известување за одржување на испит за аматерски радиооператори
Logo
Испечатете ја страната

Известување за одржување на испит за аматерски радиооператори

Почитувани,
      Ве известуваме дека на 26.09.2019 година (четврток) со почеток во 12 и 30 часот ќе се одржи  испит за аматерски радиооператори во Агенцијата за електронски комуникации со адреса на Кеј Димитар Влахов бр. 21 во Скопје
FaLang translation system by Faboba
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.