Notice: Undefined variable: GK_TEMPLATE_MODULE_STYLES in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\component.php on line 22 Извештај за параметрите за квалитет на услугите кои се остваруваат преку јавните мобилни мрежи за населено место Скопје
Logo
Испечатете ја страната

Извештај за параметрите за квалитет на услугите кои се остваруваат преку јавните мобилни мрежи за населено место Скопје

Почитувани,

Ве известуваме дека Агенцијата за електронски комуникации на веб-страницата www.komuniciraj.mk го објави документот „Извештај за параметрите за квалитет на услугите кои се остваруваат преку јавните мобилни мрежи за населено место Скопје“.

Документот е достапен на следниот линк

FaLang translation system by Faboba
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.