Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Соопштение за Конференција за сајбер безбедност, Охрид, 5 - 6 јуни 2019

Почитувани,

Ве известуваме дека Конференцијата за сајбер безбедност може да се следи на нашиот youtube канал на следниот линк: https://www.youtube.com/user/aecmkd

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на