Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Известување за испит на аматерски радиооператори

Почитувани,
Ве известуваме дека на 15.04.2019 година ќе се одржи  испит за аматерски радиооператори во Штип, во Домот за техничка култура НАРОДНА ТЕХНИКА – ШТИП со почеток во 12 часот.

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на